AXIOPOLIS CERNAVODA – PROGRESUL FUNDULEA 0-1

AXIOPOLIS CERNAVODA – PROGRESUL FUNDULEA 0-1

Axiopolis Cernavoda - Progresul Fundulea 0-1

În meciul din prima etapă a Ligii a 3-a, seria 3, disputat pe 26 august 2023 între Axiopolis Cernavodă și Progresul Fundulea, pe Stadionul Ideal din Cernavodă la ora 19:00, echipa Progresul Fundulea a abordat partida cu următoarea formulă inițială:

 • Portar: Nedelcu Alexandru
 • Fundași: Tecaru Paul, Tunsu Mario, Flaminzeanu Valentin, Suba Vlad
 • Mijlocași: Florin Dorobantu (c), Eduard Nicola, Radoi Valentin, Rosu Costel, Gulie Laurentiu
 • Atacant: Mihaila Alin

Pe bancă, Progresul Fundulea avea următoarele rezerve: Mihalcea Narcis (portar), Novac Cosmin, Vernescu Felix, Rosu Florin, Ticuleanu Mario, Dogaru Sergiu, Marinescu Alexandru și Dinu Mircea.

Din staff, au fost prezenți:

 • Antrenor: Niculcea Cristian
 • Team Manager: Stanga Adrian
 • Medic: Musat Andreea
 • Asistent: Radu George

În prima repriză a meciului din prima etapă a Ligii a 3-a, seria 3, dintre Axiopolis Cernavodă și Progresul Fundulea, au avut loc următoarele evenimente:

Echipa Progresul Fundulea a început meciul cu un presing agresiv, perturbând evident adversarii și provocându-le erori în defensivă. Această strategie i-a forțat pe adversari să facă greșeli în apărare. În primele 10 minute ale meciului, echipa ta a avut două ocazii bune de a marca.

În minutul 16, o combinație în banda dreaptă între Dorobantu Florin și Tecaru Paul a dus la centrarea acestuia din urmă în careul de 16 metri, de unde Mihaila Alin a reluat cu capul în mod imparabil între cei doi fundași ai gazdelor. Prin acest gol, echipa ta Progresul Fundulea a preluat conducerea pe tabelă.

Echipa gazdă a ripostat rapid, concentrându-se în special pe banda stângă și folosindu-se de prestația capitanului lor, Moise Alexandru.

În minutul 18, Vieru Alexandru de la echipa gazdă a primit un cartonaș galben pentru un atac imprudent la mijlocul terenului, oprind astfel o fază promițătoare de gol a echipei tale.

În minutul 20, Moise Alexandru de la echipa gazdă a primit un cartonaș galben pentru simulare, după ce a căzut în careul echipei tale într-un mod exagerat. Portarul vostru, Nedelcu Alexandru, a avut două intervenții salvatoare în minutele 21 și 30.

În minutul 35, jucătorul vostru Nicola Eduard a primit și el un cartonaș galben în urma unui atac imprudent.

Înainte de pauză, echipa gazdă a avut o lovitură liberă de la 24 de metri, lateral stânga, însă execuția a fost defectuoasă.

Astfel, scorul la pauză a fost 1-0 în favoarea echipei Progresul Fundulea.

În repriza a doua a meciului dintre Axiopolis Cernavodă și Progresul Fundulea, care a avut loc în prima etapă a Ligii a 3-a, seria 3, următoarele evenimente au avut loc:

 • La pauză, Novac Cosmin a luat locul în teren căpitanului echipei, Dorobantu Florin. Banderola de căpitan a fost preluată de Nicola Eduard.
 • Repriza a doua a început cu o forțare din partea echipei gazdă, care a fost însă oprită de fundașii echipei tale: Tecaru Paul, Tunsu Mario, Flaminzeanu Valentin și Suba Vlad, dar și de portarul vostru, Nedelcu. Acesta din urmă a avut intervenții extraordinare pe parcursul întregului meci și a fost declarat omul meciului la final.
 • În minutul 60, Mihaila Alin a primit un cartonaș galben pentru un atac imprudent.
 • În minutul 75, Vernescu Felix l-a înlocuit pe Rosu Costel.
 • Echipa noastra a avut câteva oportunități de contraatac prin jucătorii Novac și Vernescu, însă portarul gazdelor a avut intervenții bune.
 • Deși echipa gazdă a avut posesia mingii mai mult în a doua repriză, echipa noastra Progresul Fundulea a rezistat presiunii pana la final.
 • În minutul 85, Dogaru Sergiu l-a înlocuit pe Gulie Laurentiu.
 • În minutele de prelungire, echipa gazdă a avut două oportunități bune de a marca, dar Flaminzeanu Valentin a intervenit în două rânduri și a scos mingea de pe linia porții.
 • Scorul final a fost 0-1 în favoarea echipei Progresul Fundulea.

La finalul meciului copiii de mingi ai gazdelor i-au solicitat “Copilului” din poarta echipei noastre Nedelcu Alexandru (2004) autografe, acesta oferindule manusile cu semnatura sa. Un debut cu dreptul pentru acesta la liga a 3 a, dar si pentru ceilalti junoiri care au jucat in meciul de azi : Tunsu Mario (2004) , Gulie Laurentiu (2006) si Dogaru Sergiu (2005).

Felicitari echipei noastre , stafului si volunatrilor care au fost si sunt langa echipa in fiecare zi!

Multumim pentru suport Vio si Marius!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *