Amical SCM DUNAREA GIURGIU – PROGRESUL FUNDULEA 2-2

Amical SCM DUNAREA GIURGIU – PROGRESUL FUNDULEA 2-2

În data de 22.07.2023, s-a desfășurat un meci amical de fotbal între echipele SCM Dunărea Giurgiu și Progresul Fundulea, pe arena Marin Anastasovici din Giurgiu, începând cu ora 11:00. Progresul Fundulea a început partida într-un mod curajos, aliniind la startul jocului 4 juniori aflați în probe, toți născuți între anii 2004 și 2006. Echipa noastră Progresul Fundulea a adoptat un sistem de joc 4-3-3.

În prima repriză, meciul s-a desfășurat într-un ritm alert, iar în minutul 25, Progresul Fundulea a reușit să deschidă scorul prin golul marcat de Gulie, un tânăr jucător născut în anul 2006. Acest gol a fost obținut în urma unui rapid contraatac pe partea dreaptă a terenului. Cu toate că echipa gazdă, SCM Dunărea Giurgiu, a avut câteva ocazii bune de a marca înainte de pauză, tânărul portar Nedelcu Alexandru (născut în 2004) din echipa Progresul Fundulea a avut intervenții sigure și spectaculoase, menținând scorul intact.

Repriza a doua a meciului amical dintre SCM Dunărea Giurgiu și Progresul Fundulea a început cu schimbări în ambele echipe, ambele echipe fiind interesate să testeze cât mai mulți jucători. În minutul 55, gazdele au reușit să egaleze scorul la 1-1, după o fază confuză în careul echipei Progresul Fundulea.

În minutul 60, antrenorul echipei Progresul Fundulea a făcut 6 schimbări și a introdus în teren alți 6 juniori aflați în probe, dornici să-și arate potențialul.

În minutul 74, echipa Progresul Fundulea a obținut un corner executat de pe partea stângă, iar în urma unei lovituri de cap a jucătorului Dica Lucian, mingea a fost oprită cu mâna de către un apărător advers în propriul careu. Arbitrul a decis să acorde o lovitură de pedeapsă de la 11 metri. Novac a executat cu precizie și putere, transformând lovitura de pedeapsă și aducând scorul la 2-1 în favoarea echipei Progresul Fundulea.

În ciuda dominării considerabile a echipei Progresul Fundulea în partea a doua a meciului, aceasta nu a reușit să-și capitalizeze avantajul și a avut două ocazii clare de a-și mări diferența de scor, ambele prin jucătorul Novac. Cu toate acestea, portarul gazdelor a avut intervenții impresionante și a menținut scorul la 2-1.

În minutul 90, gazdele au reușit să egaleze scorul la 2-2, în urma unui moment de confuzie în apărarea echipei Progresul Fundulea, alcătuită din jucători aflați în teste.

Scorul final al meciului a fost 2-2, încheind astfel o partidă de pregătire în care s-au putut vedea mulți jucători care și-au atras atenția prin performanțele lor.

Rezumat meci:

 • Data meciului: 22.07.2023
 • Echipele: SCM Dunărea Giurgiu și Progresul Fundulea
 • Locul: Arena Marin Anastasovici din Giurgiu
 • Ora de începere: 11:00
 • Compoziția echipei Progresul Fundulea în prima repriză: 4 juniori aflați în probe (născuți între 2004 și 2006)
 • Sistemul de joc al echipei Progresul Fundulea: 4-3-3
 • Minutul 25: Golul marcat de Gulie (Progresul Fundulea) în urma unui contraatac rapid pe partea dreaptă
 • Performanțe notabile: Tânărul portar Nedelcu Alexandru (Progresul Fundulea) a avut intervenții sigure și spectaculoase, păstrând poarta echipei sale neînvinsă până la pauză.
 • Minutul 55: SCM Dunărea Giurgiu a egalat scorul la 1-1
 • Minutul 60: Progresul Fundulea a făcut 6 schimbări și a introdus 6 juniori în probe
 • Minutul 74: Progresul Fundulea a marcat dintr-o lovitură de pedeapsă prin Novac, scorul devenind 2-1 în favoarea lor
 • Minutul 90: SCM Dunărea Giurgiu a reușit să egaleze din nou, scorul final fiind 2-2
 • Meciul a oferit ocazia de a vedea mulți jucători care au impresionat prin performanțele lor.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *